a a a

Participă la webinar-ul: Plagiatul și dreptul de autor

Noutăți

Participă la webinar-ul: Plagiatul și dreptul de autor
08 Noiembrie 2021

Pe 19 noiembrie 2021, Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare (ANACEC)  și Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) organizează un webinar cu genericul „Plagiatul și dreptul de autor”.

Webinar-ul este dedicat studenţilor, cadrelor didactice, cercetătorilor, precum și tuturor celor interesați de problematica plagiatului, drepturilor de autor şi încălcarea acestora. Scopul evenimentului este familiarizarea participanților cu abordările actuale în reglementarea domeniului dreptului de autor și tendințele de dezvoltare a sistemului, precum și mecanismele de prevenire a plagiatului în mediul academic din Republica Moldova și România.

Evenimentul este organizat cu suportul Proiectului Uniunii Europene „Suport pentru dialogul structurat în domeniul politicilor, coordonarea punerii în aplicare a Acordului de Asociere și îmbunătățirea procesului de aproximare legală” și face parte din programul manifestărilor aferente desfășurate în cadrul Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT-2021”.

Webinar-ul va avea loc în limba română, cu începere de la ora 10:00. Participarea este gratuită. Doritorii de a participa la eveniment sunt invitați să se înregistreze la următoarea adresă:  https://forms.gle/kbsT9ox781DBpXKw7.

Detaliile de acces la webinar vor fi transmise la adresa indicată în formularul de înregistrare imediat după completarea acestuia.  

Mai multe detalii referitoare la Webinar-ul „Plagiatul și dreptul de autor” și alte evenimente organizate în cadrul EIS „INFOINVENT-2021” sunt accesibile pe pagina web a expoziției http://infoinvent.md/assets/files/program/program_Infoinvent-2021.pdf.

Programul webinarului poate fi accesat aici.