a a a

Invitație la webinar-ul „Publicațiile pseudoștiințifice de tip prădător ca factor de risc pentru cercetarea științifică”

News

Invitație la webinar-ul „Publicațiile pseudoștiințifice de tip prădător ca factor de risc pentru cercetarea științifică”
16 November 2023
 

Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare și Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală vă invită să participați joi, 23 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00, la webinarul cu genericul „Publicațiile pseudoștiințifice de tip prădător ca factor de risc pentru cercetarea științifică”. Evenimentul este organizat în cadrul Expozitiei Internationale Specializate „INFOINVENT”, ediția a XVIII-a.

La webinar sunt invitați cercetătorii științifici, cadrele universitare, doctoranzii, alți autori de publicații științifice, precum și toți cei interesați de problematica eticii și asigurării calității în mediul academici. Scopul evenimentului este familiarizarea participanților cu fenomenul publicațiilor pseudoștiințifice de tip prădător și oferirea unor recomandări practice pentru identificarea și evitarea acestora.

Totodată, vă invităm să participați la celelalte două manifestări organizate în cadrul expoziției:

  • Conferința Inovațională Internațională cu genericul „Femei în inovare și afaceri: inspirație, implicare, investiție”, organizată de AGEPI în parteneriat cu Organizația Mondială a Proprietății Intelectuale și Organizația Europeană de Brevete;
  • Webinarul „Valorificarea proprietății intelectuale în cadrul proiectelor de cercetare și inovare finanțate de Programul UE Orizont Europa” (organizatori: ANCD și AGEPI).

Ghidul de accesare a evenimentelor găsiți  AICI.

Agenda preliminară a webinarului poate fi consultată AICI.

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați AICI.