a a a

ÎN ATENȚIA CADRELOR DE CONDUCERE DIN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT GENERAL!

News

ÎN ATENȚIA CADRELOR DE CONDUCERE DIN INSTITUȚIILE DE ÎNVĂȚĂMÂNT GENERAL!
19 October 2021
 

Centrul Educaţional PRO DIDACTICA, în colaborare cu Agenția Națională de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare, organizează în perioada 9, 11, 16, 18 noiembrie 2021, în intervalul 10:00 – 13:00, cursul de formare continuă a cadrelor manageriale din instituții de educație timpurie, școli, centre de creație:

EVALUAREA CALITĂȚII ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL GENERAL

Cursul oferă un suport metodologic ce ține de managementul calității în educație și, în parte, vine în întâmpinarea managerilor școlari în procesul de realizare a rapoartelor anuale de activitate – atât a instituțiilor de învățământ general, cât și a cadrelor de conducere. În special, cursul va fi util conducătorilor instituțiilor care în anul școlar 2021-2022 vor fi supuse evaluării externe în vederea acreditării sau evaluării externe periodice.

Costul programului de formare variază în funcție de numărul de participanți: 400 - 600 lei.

Instruirea se va realiza online. La finalul cursului se oferă certificat de absolvire.

Numărul de credite obținute: 6.

Pentru înregistrarea la cursul:

  1. Evaluarea calității în învățământul general (manageri din instituțiile de învățământ primar și secundar), accesați https://forms.gle/4L64LkuBWm7J2fFm6
  2. Evaluarea calității în învățământul general (manageri din instituțiile de educație timpurie), accesați https://forms.gle/56cwwtyZuoZbmpk26

Pentru alte detalii, scrieți la adresa prodidactica@prodidactica.md sau nemijlocit coordonatorului de program Lilia Nahaba la adresa lnahaba@prodidactica.md. Telefoane de contact: (22) 54 25 56, (022) 54 19 94.